به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل، «سید محمد حسن صافی» رئیس دبیرخانه اشتغال سازمان بهزیستی کشور، گفت: سازمان بهزیستی ایجادکننده اشتغال نیست بلکه تسهیلکننده آن است اما در میان ۱۵۰ وظیفه که سازمان بهزیستی وارث کاستیها و ناکارآمدیهای بخشهای دیگر حاکمیت است در حوزه اشتغال هم این مشکل وجود دارد.
وی گفت: در واقع موتور تولید آسیب در جای دیگر فعال میشود سرریز این آسیبها وارد سازمان بهزیستی میشود که در سطح ملی این موضوع باید پیگیری و سیاستهای آسیبزایی که برای اقشار مختلف اتفاق افتاده شناسایی شود.
سرپرست دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی عنوان کرد: در حوزه اشتغال هدف توانمندسازی جامعه هدف است؛ چون بهزیستی ایجادکننده شغل نیست بلکه تسهیلگر است.
صافی در ادامه بیان کرد: از ظرفیت فنیوحرفهای در بخش دولتی و مراکز آزاد و ظرفیت خیرین که یک ظرفیت بینهایت است همچنین از ظرفیت مکانهایی که تولید و ایجاد مهارت میکنند در راستای توانمندسازی جامعه هدف بهزیستی باید استفاده شود.
وی گفت: سازمان بهزیستی باید بتواند بخشی از جامعه تحت پوشش خود را که امکان اشتغال دارد توانمند بکند و این افراد را به سطحی از سواد اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی برساند که خود دستگیر و کارآفرین شوند.
سرپرست دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی با بیان اینکه ۶۱ هزار و ۱۱۹ نفر در سال قبل تعهد وجود داشته که برای آنها در سازمان بهزیستی تسهیلگری کنیم افزود: ۱۰۲ درصد ایجاد اشتغال شده که این توأمان با تثبیت شغل بوده است و بحث تثبیت یکی از مهمترین بحثهایی است که برای مددجویان بهزیستی به ویژه معلولین باید دیده شود.
وی با بیان اینکه پایداری و تثبیت شغل یکی از مواردی است که به ویژه برای معلولین به علت شرایط خاصشان دارای چالش است گفت: در این راستا در ماده ۱۲ و ۱۳ بحث پرداخت حق بیمه کارفرمایی و خویشفرمایی و جبران کارایی معلولین دیده شد که در واقع سقف بیمه کارفرما به او داده میشود که یک مشوق باشد و این مشوق از ۳۰ تا ۵۰ درصد متناسب با شرایط معلولیت تا ۵ سال به کارفرما داده میشود.
سرپرست دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور گفت: بهزیستی تسهیلگر اشتغال جامعه هدف است که با همکاری سایر سازمانها ارائه خدمت میکند و باید برنامههای نظارت و بازدید به صورت دقیق تدوین شود همچنین موسسات خیریه اشتغال و شرکتهای دانش بنیان توسعه یابند.
نظر شما